20.04.2011 08:16

Reakce na vyjádření ombudsmana

Díky za zprávu, zítra vytisknu a dám na nástěnku. Boj proti maturitnímu paskvilu jsem už téměř vzdala. . .Teprve v poslední době mé "drahé" kolegyně začaly chápat / snad aspoň částečně. . ./, že letošní maturita bude neskutečný průšvih. . .To je ale samozřejmě už "houby platné".
Všechny jazykářky jsou nesmírně unavené, fyzicky i psychicky. Kamarádka mi psala, že se dokonce jedna její kolegyně zhroutila, skončila na psychiatrii. . .Zato tělocvikářky jen kvetou. . .
Prostě bez komentáře. . .žít v této české stoce je jen pro velmi silné nátury.
Zdravím a přeji pevné nervy
D.Dobešová

 

—————

Zpět


Kolegové, široká veřejnosti - rozhodli jsme se veřejně projevit svou nespokojenost se situací kolem státních maturit. K našemu protestu se připojili pedagogové z celé republiky. Státní maturita byla přesto spuštěna. Čeká nás nelehké období boje za kvalitu českého vzdělávání a vzdělání. Stojíme proti aroganci úředníků a moci peněz. Naše odborné názory jsou zlehčovány, či dokonce přehlíženy. Přesto nerezignujeme. Budeme i nadále pravdivě informovat veřejnost o skutečném stavu věcí. Počítáme  s vašimi přispěvky. Ty prosím posílejte na email novakova@mgo.cz