11.12.2009 10:26

E-mail panu náměstku Kitzbergerovi z 8. 12. 2009

Dobrý den,
obracím se na Vás se žádostí o informaci ohledně ohlasu naší iniciativy Připomínky ke školení - státní maturita, které byly paní ministryni zaslány prostřednictvím emailu panu tajemníkovi Zdeňku Kadlecovi dne 22.10.2009, ovšem bez jakékoli odpovědi (třeba jen potvrzení přijetí). Od té doby k nám přichází podpůrné ohlasy kolegů z celé republiky (více na esborovna.webnode.cz), které mimo jiné zajímá stanovisko MŠMT a aktuální vývoj v rámci přípravy (či nepřípravy) státních maturit.
Včera mi kolegyně poslala zprávu, že by paní ministryně tento týden měla přijet do Ostravy, rádi bychom situace využili a sešli se s paní ministryní osobně, myslíme si, že by byla ráda informována o celé situaci "z první ruky".
S pozdravem
Mgr. Naděžda Nováková
Matiční gymnázium Ostrava

—————

Zpět


Kolegové, široká veřejnosti - rozhodli jsme se veřejně projevit svou nespokojenost se situací kolem státních maturit. K našemu protestu se připojili pedagogové z celé republiky. Státní maturita byla přesto spuštěna. Čeká nás nelehké období boje za kvalitu českého vzdělávání a vzdělání. Stojíme proti aroganci úředníků a moci peněz. Naše odborné názory jsou zlehčovány, či dokonce přehlíženy. Přesto nerezignujeme. Budeme i nadále pravdivě informovat veřejnost o skutečném stavu věcí. Počítáme  s vašimi přispěvky. Ty prosím posílejte na email novakova@mgo.cz